THE ULTIMATE GUIDE TO VERIFICARE SERIE SASIU

The Ultimate Guide To verificare serie sasiu

The Ultimate Guide To verificare serie sasiu

Blog Article

Să verifici istoricul mașinii este cea mai bună măsură pe treatment o poţi lua dacă vrei să ai certitudinea că faci o investiție bună şi achiziţionezi o maşină fileără vicii pentru a putea fi utilizată în siguranţă. Aşa poţi evalua sumele ulterioare ce trebuie cheltuite pentru întreţinerea maşinii, dar te poţi proteja de persoanele rău intenţionate care au fileăSlash o afacere din cosmetizarea unor maşini implicate în incidentări grave şi comercializate ca fiind bune şi funcționale.

Nimeni nu vrea un vehicul cu daune ascunse. Acest lucru ar putea duce la un preț exagerat sau la probleme de siguranță la drum.

carVErtical se angajează să-și construiască succesul pe piața B2B prin continuarea îmbunătățirii ofertelor noastre company.

tocul ușii din partea șoferului suportul lateral al roții dreapta față Pentru motociclete

Fraudarea kilometrajului este un procedeu mai comun decât crezi. Nu doar că plătești prea mult pe vehicul dar poate te alegi și cu o factură imensă de reparații.

Decodorul Verificare VIN RENAULT este un program care decodează datele vitale codificate din fabrică. În prezent, acest decodor VIN poate oferi informații complexe despre mașina dvs. RENAULT. Numărul VIN are un structure specific recunoscut la nivel global. Acest format a fost implementat de institutul ISO. Fiecare producător de mașini este obligat să-și marcheze toate vehiculele în acest structure Unique.

La pozitia eleven, avem fabrica in treatment a fost asamblata masina. In cazul nostru avem W care corespunde cu Wolfsburg Germania.

Practic seria de 17 caractere formată din litere capitale şi cifre spune totul despre o maşină, indiferent de locul în treatment a fost fabricată, utilizată sau țara din care a fost criticală.

 Datele din treatment este compus un număr VIN sunt organizate pe grupuri, iar o verificare a numărului de identificare a vehiculului îți poate oferi multe informații despre mașina căreia i-a fost alocat.

Dacă nu găsiți numărul VIN pe vehicul, ar trebui să îl puteți localiza și în cartea mașinii sau pe documentele de asigurare de răspundere civilă.

Va rugam sa fiti informat ca acest web page utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati site-ul World-wide-web la nevoile dvs.

De regulă, numărul VIN – denumit și număr de caroserie sau serie de șasiu – este utilizat pentru a evalua un autoturism sau o autoutilitară sau pentru a obține date despre istoricul unei mașini de ocazie.

Caracterul cu numarul 9, in cazul nostru "Z" este de mai multe informatii fapt o cifra de Handle utilizata de majoritatea producatorilor pentru a securiza autenticitatea seriei de sasiu. Numarul de verificare este folosit in deosebi pentru vehiculele din SUA si mai putin de producatorii europeni.

Seria de șasiu este principalul aspect de identificare al unei mașini. Informațiile de mai jos te vor ajuta să o folosești în avantajul tău, fie că ești un vânzător onest, fie un cumpărător atent la detalii. 

Report this page